Looks like I picked the right time to dump Cloudflare. I only used it for a few days but something about it didn’t sit right with me. I thought it was just a CDN to speed up web sites but it does a lot more things in the background, like tracking, which I don’t want to get involved with. If a problem can bring down every connected site then I’m happy to be out of that.

Quoted

“The man that hath no music in himself,
Nor is not moved with concord of sweet sounds,
Is fit for treasons, stratagems, and spoils;
The motions of his spirit are dull as night
And his affections dark as Erebus:
Let no such man be trusted. Mark the music.”

William Shakespeare, The Merchant Of Venice.

Liked Ian McMillan on Twitter (Twitter)
“I sometimes daydream about what the country would have been like without the last nine years of vindictive austerity. I see new libraries, arts centres, health centres and children’s centres on every street corner, often in the same building. Then I wake up and weep.”

My icon stopped appearing in replies and webmentions recently and I couldn’t figure out why. I tried adding hCard code manually to an HTML widget (editing HTML in a WordPress widget is a world of pain) instead of using the IndieWeb widget but it still wouldn’t appear in the hCard validator.

I’ve been messing around with cache settings so I tried turning off Litespeed Cache and the photo appeared again. This wasn’t an ideal solution so I fiddled about with various settings and found out that “Lazy Load Images” was the culprit. It didn’t make a lot of difference anyway so I turned it off and my hCard is working properly again.